• Deskundig gras en bodem advies
  • Professionele producten
  • Op rekening bestellen als zakelijke klant
  • Betaal snel en gemakkelijk met iDeal

SYNERGY Green bevat o.a. Guarana extract die zijn oorsprong vind in de natuur.
Guarana is omschreven als een stimulerend geneeskrachtig kruid en wordt veelvuldig toegepast. GlobalGreenPact past het toe in een synergetisch recept dat kan zorgen voor een betere bodemweerbaarheid en voor vitalere-gezonde gewas. De kracht zit al verborgen in de natuur. SYNERGY kan zorgen voor een sterker gewas dat zijn eigen afweer beter kan benutten.  Als gewassen in de natuur aangevallen worden door plagen produceren gewassen zelf hun eigen afweerstoffen. Deze secundaire plantstoffen als sapponinen en aromastoffen zorgen met een geringe hoeveelheid al voor een sterkere eigen verdediging.  De meervoudige kruiden extracten, verzeepte vetzuren en meststoffen zorgen voor een uiterst krachtig en economisch efficiënte stimulator. Kortom een product wat bijdraagt aan een natuurlijke weerbare gewas. Uniek in zijn soort en zeer positief getest door ervaren groenbeheerders. 

Doseren:
Gebruik 3 - 6 Liter SYNERGY per hectare.
Elke 2 weken herhalen.
10x in per seizoen toedienen.
Het product verdunnen met voldoende water.

Lees meer

SYNERGY GREEN

SYNERGY GREEN

Zo simpel kan het zijn. Alle aspecten hebben een samenhang of het nu gaat om de graskwaliteit, microbiologie, immuunsysteem, planten groei of nuttige omzetting. Het gaat om het natuurlijke evenwicht.

SYNERGY “GREEN”    “A HOLE IN 1”

Voor een geweldige gras mat die top prestaties kan leveren kunt u vragen naar extra informatie en met het juiste meststof advies.

GOUDEN TIP: Combineer SYNERGY eens met onze HERON-4GREEN

80200101

€ 23,90

Natuurlijke bestanddelen
Wordt dezelfde werkdag klaar gemaakt voor verzenden
GlobalGreenPact
Golfbanen en sportvelden
3-6 liter per hectare

✓ Guarana extract ✓ Synergetisch effect ✓ MRL vrij ✓ Verbeterde vocht huishouding ✓ Extreem veel complexiteit in één uniek product ✓ Samen gebracht dankzij SYNERGY ✓ Samengesteld uit krachtige elementen die al vele jaren gebruikt worden uit de natuur.