• Deskundig gras en bodem advies
  • Professionele producten
  • Op rekening bestellen als zakelijke klant
  • Betaal snel en gemakkelijk met iDeal

HERON-4GREEN

Samengesteld uit krachtig micro-leven vanuit de natuur geheel GGO vrij. Ze zijn geselecteerd op hun snelle aanpassing aan nieuwe omgevingen en daarna op hun zeer snelle kolonisatie. Het micro-leven is zo gefomuleerd dat ze in endo-spore vorm aanwezig zijn en dus pas beginnen als het milieu gunstig is, dit verbeterd de effectiviteit en voorkomt verspilling.
Verrijk uw grasmat met onze HERON-4GREEN en verbeter de mogelijke gewas eigen weerstand en natuurlijke omzetting. Plant bescherming zit ingebouwd in de plant zelf en dient nauwkeurig gevoed en verzorgt te worden. HERON-4GREEN kan zorgen voor een beter bodemleven en algehele weerstand tegen bodem plagen. HERON-4GREEN is zo samengesteld dat ze zich kunnen huisvesten in iedere bodemlaag zowel met als zonder zuurstof!
Je kan wel stellen een vriendelijk en nuttig leger van onzichtbare kleine beestjes. Een zeer complexe formule van verschillen micro-organismen passen wij toe in HERON-4GREEN. Ze zorgen voor nuttige omzettingen van afvalstoffen en voedingstoffen. Kunnen zeer goed koloniseren en zijn uiterst krachtig. Wij zijn trots op deze unieke mix die gezamenlijk hun eigen bouwstenen kan ontsluiten. Excellente productie van 4 verschillende soorten enzymen. Een microbiologische schild voor veel narigheid.

Lees meer

HERON-4GREEN

HERON-4GREEN
Een uiterst sterk en vriendelijk bodemleger. Microbiologie ten top 500 miljard per liter. Geheel gericht op nuttige omzetting en balans. Zeer breed inzetbaar en doet overal en vooral zijn best. De natuur is de inspiratie.

Start met doseren en ervaar de kracht uit de natuur!
Voel die trots die wij ook voelen

80200105

€ 39,65

Aeroob & Anaeroob microbiologie
Wordt dezelfde werkdag klaar gemaakt voor verzenden
GlobalGreenPact
Golfbanen en sportvelden
1 liter per hectare

HIGHLIGHTS
✓ Reductie viltlaag ✓ Bodemweerbaarheid ✓ Aeroob & Anaeroob ✓ Geen MRL’s ✓ Kolonisatie resistentie ✓ Nuttige omzetting ✓ Beluchting ✓ Verbeterd vochthuishouding ✓ Natuurlijk evenwicht
✓ Extreem belangrijk en vaak de missinglink naar een natuurlijk weerbare bodem                               
✓ Samenstelling en werking