• Deskundig gras en bodem advies
  • Professionele producten
  • Op rekening bestellen als zakelijke klant
  • Betaal snel en gemakkelijk met iDeal

Pogo Turf Pro+ Bodemsensor met GPS, vocht en temperatuur meting. Een veelzijdig en praktisch te gebruiken meet instrument met digitale uitlezing van de analyse en cloudopslag via de smartphone, tablet of computer. Door de juiste technieken te optimalliseren, is kaliberen natuurlijk verleden tijd en geschikt voor elke grondsoort op sportvelden en greens. 

De veelzijdige PogoTurfPro+ kan in slechts enkele minuten per dag een uitgebreide analyse aanleveren van uw hele sportveld(en) en alle holes van de golfbaan.
Alleen POGO-hardware meet gelijktijdig alle meest invloedrijke factoren die de grasmatprestaties bepalen met een gepatenteerde sensor en op wetenschap gebaseerde analyse. Het vormt de basis van een systeem dat de holistische toestand van uw grasmat vastlegt, analyseert en direct feedback geeft.
De unieke, gepatenteerde sensor die meer meet dan alleen vocht! De gepatenteerde sensor van de POGO Pro+ is al meer dan 20 jaar afhankelijk van de USDA, NOAA, toonaangevende irrigatiebedrijven en vele universiteiten. ✓ VOCHTIGHEID  ✓ SALINITY (EC)  ✓ TEMPERATUUR  ✓ ZOUTHEIDSINDEX,  POGOPro+ meet ALLE 4 van de meest invloedrijke variabelen die de grasprestaties bepalen. Het is de interactie van deze 4 parameters die de nauwkeurigheid van POGO's voorschriften geeft. Een laag vochtgehalte betekent bijvoorbeeld niet noodzakelijk dat er water moet worden gebruikt. Unieke technologie. De sensor is gebaseerd op een unieke technologie genaamd "Coaxial Impedance Dielectric Reflectometry", die ervoor zorgt dat de absolute vochtigheidswaarde nauwkeurig is op het zoutgehalte en in elke bodem zonder deze te hoeven kalibreren voor elke grondmix op elk sportveld of green. Hogere precisie door ontwerp. Bedankt, wetenschap! De overheersende uitwisseling van vocht en zoutgehalte in de wortelzone van alle soorten grassystemen vindt plaats in de bovenste 2 "tot 2,5" * (5,5 cm tot 6 cm). De korte tanden meten alleen deze diepte, wat de precisie maximaliseert.
Eenvoudig in gebruik
De PogoPro+ is simpel in gebruik, steek gewoon de pennen aan onderkant van het apparaat zo ver mogelijk in de grond en tikt u op de knop "Sample" in de gratis app op uw draadloos verbonden smartphone of tablet. Bij elke meting legt POGO Pro+ de precieze locatie vast met een geïntegreerde professionele GPS-ontvanger die tot op één meter nauwkeurig is. Hierdoor kunnen stressgebieden nauwkeurig worden bepaald wanneer de gegevens worden geanalyseerd. Of gebruik de nauwkeurige lokatie als markeerplek voor bijvoorbeeld het totaal inmeten van sportvelden of holes van golfbanen. Ook sproeiers of ingegraven leidingen kunnen worden geregistreerd. 

Alle vastgelegde gegevens worden gesynchroniseerd met de krachtige POGO Turf Pro+ Cloud-software. Dit maakt directe analyse van de gegevens rechtstreeks in de app mogelijk, direct nadat u de gegevens heeft vastgelegd en een grondiger analyse van uw veld of hole condities en gedetailleerde voorschriften binnen de cloudsoftware.

Lees meer

Pogo Turf Pro+ Bodemsensor met GPS

Pogo Turf Pro+ Bodemsensor met GPS 
✓  nooit meer kalibreren ✓ door de multitool meerdere metingen in één ✓ goed overzicht en inzicht door nauwkeurige metingen ✓ veelzijdig en inovatief apparaat ✓ meerdere lokaties in 1 app registeren

80700001

€ 6.750,00

Bodemsensor met GPS, vocht en temperatuur meting
meerdere weken, vraag Grasjan 0516-231001 naar de actuele levering
PoGo TurfPro
Bodemanalyse, digitaal op telefoon of computer
Sportvelden, golfbanen en gazon
  • Eenvoudig in gebruik voor ( meerdere) sportvelden en golfbanen met vele veelzijdige opties
  • Handzaam en makkelijk te bedienen
  • Registreren in de app op de smartphone of tablet of op de computer
  • Goede toekomst investering
  • Inclusief 1 jaar Cloud registratie