• Deskundig gras en bodem advies
  • Professionele producten
  • Op rekening bestellen als zakelijke klant
  • Betaal snel en gemakkelijk met iDeal
Nieuws
Lees het laatste nieuws

Belrobotics Bigmow en Parcmow

Gertjan en Dilande Hilarius 09 december 2020 Shape Created with Sketch. Geplaatst in: Belrobotics Bigmow en Parcmow

We introduceren met trots een nieuwe robot, deze keer een professionele maai-robot van #belrobotics.

*NIEUWSFLITS*

We hebben een nieuwe robot in ons assoritment, deze keer een professionele maai-robot van #belrobotics.
Mocht uw meer informatie willen hebben over de belrobotics, neem gerust contact met ons op via [email protected] en 06-57869921
Hou de website in de gaten, binnenkort de specificaties van de Belrobotics BigMow maait tot 24.000m² en ParcMow maait tot 12.000m².

UW CLUB, UW MAAI-TECHNIEK
Uw gazon is die van een prestigieuze voetbalclub? Of u heeft een omni-sportinfrastructuur? De Bigmow beheert alle voetbalvelden volgens het tempo van de groei van gras. Het is de ideale robotmaaier voor een voetbalveld waar u van droomt, met volledige specificatie van de configuratie en aangrenzende gebieden. De 5 drijvende snijkoppen passen zich direct aan het terrein aan. In totaal bieden 15 roestvrijstalen messen een perfecte mulching over een snijbreedte van 103 cm.

STIMULEER HET VOETBALSPELEN
Dankzij de unieke mulching-techniek van Bigmow blijft het speelterrein onberispelijk. Uw gazon is sterker en uw spelers genieten van een flexibel en homogeen terrein. Beter kogel traject, nauwkeurigere goal shoots en professionele ervaring te allen tijde. Delegeer het onderhoud van je voetbalveld en geniet van de voordelen!

Uw robotmaaier werkt volledig zelfstandig dankzij de gedetailleerde programmering. En om het nog gemakkelijker te maken zijn onze professionele robotmaaiers verbonden met een webportal waar u ze kunt bedienen via de Belrobotics-applicatie. Zo kunt u uw robotmaaiers beheren vanaf uw tablet of smartphone.

APP EN WEBPORTAL VOOR DE CONNECTED LINE
Ontdek onze vereenvoudigde gebruikersinterface, de uitzonderlijk gebruiksvriendelijke app en alle nieuwe functies.