• Deskundig gras en bodem advies
  • Professionele producten
  • Op rekening bestellen als zakelijke klant
  • Betaal snel en gemakkelijk met iDeal
TurfTank Nederland
De GPS Robot Sportveldbelijner!
Natuurlijk grasjan.nl
De GRASSPECIALTISTEN van het Noorden

TURFTANK 
De GPS Robot Sportveldbelijner

Grasjan.nl is de eerste Nederlandse aannemer die in het bezit is van de 2 GPS lijnmarkeringsrobot TurfTank. Wij zijn eveneens ’s werelds eerste die deze sportveld belijningsrobot verhuurd aan sportverenigingen.
“Wij belijnen gemakkelijk en snel uw lijnen voor elk spel.”
De TurfTank is dé uitkomst voor iedere sportvereniging die het veld opnieuw wil belijnen en al helemaal voor die vereniging die geen of te weinig vrijwilligers heeft om deze belangrijker klus te klaren.
Onze GPS sportvelbelijner is ‘s werelds eerste robot die zelfstandig lijnmarkering op sportvelden uitvoert. Voordelen voor de vereniging:

  • tijds- en kostenbesparing, 25 minuten belijnen, tarief is incl verf
  • vergroten van de precisie, het haaks uitzetten van de velden
  • langere duurzaamheid van de belijning
  • wij verhuren onze robot met machinist, waardoor de inzet ervan ook zeer interessant voor kleiner clubs en aannemers is.

We kunnen wekelijks, elke twee weken, elke maand uw lijnen trekken, maar dit kan ook bijvoorbeeld twee keer per jaar, na winter- en zomerstop de belijning weer opnieuw (haaks en gps) uitzetten.
Opnieuw uw lijnen markeren is nog nooit zo eenvoudig geweest. U hoeft dus niet meer met meetlinten en touwen te werken, de sportveldebelijner neemt dit werk van u over. De sportveldbelijner onthoudt de coördinaten van uw veld en levert daarmee iedere keer een uitstekend resultaat.

Onze TurfTank is niet alleen geschikt voor voetbalvelden. De sportveldbelijner belijnt ook moeiteloos de velden voor onder andere Frisbee, Amerikaans voetbal, lacrosse (hoofdklasse, heren en dames), honkbal, softbal, rounders, rugby league, rugby union, gaelic football en atletiekbanen en vele andere velden en formaten.
Voor de sportveldbelijner hanteren scherpe verhuurtarieven, wij belijnen voor vele clubs de sportvelden door heel nederland.
Wij kunnen ons voorstellen dat u graag wilt weten hoe wij de sportveldbelijner voor uw vereniging in kunnen zetten. Neem daarom gerust contact met ons op, dan kunnen we desgewenst een afspraak met u plannen om één en ander verder uiteen te zetten.

Check hier onze Facebook voor meer informatie en leuke foto's en films van de Sportveldbelijner.

We horen graag van u!

Ronald: +31 6 309 00 678 / [email protected]