Uw sportveld gemakkelijk én snel belijnd met de Intelligent One

Grasjan.nl is de eerste Nederlandse aannemer die de GPS lijnmarkeringsrobot Intelligent One heeft aangeschaft. Wij zijn eveneens ’s werelds eerste die deze belijningsrobot verhuurd.

“Wij belijnen gemakkelijk en snel uw lijnen voor elk spel.”
De Intelligent One is dé uitkomst voor iedere sportvereniging die het veld opnieuw wil belijnen en al helemaal voor die vereniging die geen of te weinig vrijwilligers heeft om deze belangrijker klus te klaren.

Onze belijner is ‘s werelds eerste robot die zelfstandig lijnmarkering op sportvelden uitvoert. Voordelen voor de vereniging:

  • tijds- en kostenbesparing;
  • vergroten van de precisie;
  • en langere duurzaamheid van de belijning.

Wij verhuren onze robot met machinist, waardoor de inzet ervan ook zeer interessant voor kleiner clubs en aannemers is.
We kunnen wekelijks uw lijnen trekken, maar dit kan ook bijvoorbeeld twee keer per jaar, na winter- en zomerstop.

Opnieuw uw lijnen markeren is nog nooit zo eenvoudig geweest. De Intelligent One lijnmarkeringsrobot onthoudt de coördinaten van uw veld en levert daarmee iedere keer een uitstekend resultaat.

Onze GPS robot is niet alleen geschikt voor voetbalvelden. De Intelligent One belijnt ook moeiteloos de velden voor onder andere Amerikaans voetbal, lacrosse (hoofdklasse, heren en dames), honkbal, softbal, rounders, rugby league, rugby union, gaelic football en atletiekbanen.

Sportveldbelijnen.nl hanteren scherpe verhuurtarieven in de noordelijke provincies.

Wij kunnen ons voorstellen dat u graag wilt weten hoe wij de lijnmarkeringsrobot voor uw vereniging in kunnen zetten. Neem daarom gerust contact met ons op, dan kunnen we desgewenst een afspraak met u plannen om één en ander verder uiteen te zetten.

We horen graag van u!

grasjan.nl
Onderdeel van gazonbemesting.nl
0657869921 of info@gazonbesting.nl

Kenmerken

  • RTK-GNSS systeem voor zeer accurate positiebepaling via GPS, GLONASS en COMPASS satellieten tot maximaal 2 cm afwijking.
  • Belijnt of markeert en volledig voetbalveld binnen 30 minuten of een rugbyveld in minder dan 120 minuten afhankelijk van de extra opmaken binnen het veld.
  • Vervangbare Li-Ion accu’s met een capaciteit van 650W met mogelijkheid om 4 voetbalvelden zonder problemen te belijnen.
  • Aangedreven door 2 borstelloze electrische motoren van 135W.
  • Geïntegreerde geavanceerde spuitmodule met vervangbare nozzle, instelbare lijn wijdte, begrensschijven en automatische liftfunctie bij beeïndiging van gespoten lijn.
  • Aangestuurd via tablet met een speciale smart app die de gebruiker in staat stelt eenvoudig alle onderdelen van het belijnen, het spuitproces en manueel besturen van de robot mogelijk maakt.
  • Intelligent One denkt tevens aan het milieu door te besparen op verf verbruik ten opzichte van andere belijningsmachines of concurrenten.

Belijningsrobot huren?

Intelligent One in actie